skip to Main Content

Over ons

Chez Pierre, daar moet je zijn voor een gezellig, ontspannen uitje! Soepele wijn, een fris biertje, bijbehorende huisgemaakte tapas, wat wil je nog meer?

Contact

Gastvrijheid

Peter en Marcel delen dezelfde passie voor gastvrijheid, ontdekten ze toen ze toevallig met elkaar in gesprek raakten. Het idee voor een wijnlounge kwam ter sprake en het plan dat op een bierviltje begon, werd al snel concreet. In 2021 opende Chez Pierre de deuren.

Huiskamer ambiance

De gezellige wijnlounge is sinds de opening een begrip in Kaatsheuvel. De ontspannen huiskamer ambiance, het mooie terras en de vriendelijke bediening dragen bij aan de gezellige en informele sfeer.

Geweldig terras

Op het terras is het ’s zomers heerlijk zitten en kun je met een lekker drankje genieten van een zonnig middag en zwoele avond. Probeer ook zeker de smaakvolle tapas, die perfect worden ondersteund door de wijnen op de uitgebreide wijnkaart, zowel op glas als op fles. Wil je wat meer weten over de wijn? Peter vertelt er graag meer over.

Speciale gelegenheid

Chez Pierre is een uitstekende locatie om alleen iets te drinken óf om af te huren voor een speciale gelegenheid, zoals een intiem verjaardagsfeest, borrel, afscheidsdiner of proeverij. Heb je thuis iets te vieren? Ook dan kun je terecht bij Chez Pierre, wij verzorgen catering volledig afgestemd op jouw wensen.

Peter

Peter heeft 40 jaar aan wereldwijde ervaring in de horeca. Met zijn eigen selectie wijnhuizen en rechtstreekse import van bijzondere wijnen is hij de bevlogen gastheer van Chez Pierre. Met zijn kennis en ervaring in het vak zorgt hij bij Chez Pierre voor een bijzondere ervaring.

Back To Top