skip to Main Content

Catering

Geef je een feestje aan huis? Dan wil je daar natuurlijk zelf ook van kunnen genieten! Een volledig verzorgde catering is de oplossing. Peter heeft ruime ervaring met catering en brengt een team van enthousiaste horecaprofessionals met zich mee om te helpen. Wij zorgen ervoor dat jouw gasten niets tekortkomen.

Contact

Professionele catering

Zit er een jubileum aan te komen of een bijzondere gebeurtenis die gevierd moet worden,  dan zijn er verschillende mogelijkheden om dit te organiseren. Je kunt een locatie afhuren, maar de gezelligste feestjes zijn vaak gewoon thuis, toch? Als je graag thuis het feest wil geven, sta je wel voor een uitdaging. Inkopen, glaswerk, bediening, ga jij dat allemaal op je nemen? Kies voor het gemak van een professionele cateraar: Chez Pierre.

Volledig ontzorgd

Met zijn jarenlange ervaring in de keuken, is het voor Peter altijd weer een leuke opdracht om een complete catering te mogen leveren. De klanten zijn altijd enthousiast – want het is feest – maar vaak is het pas achteraf dat ze opgelucht uitroepen hoe fijn het is om tot in de puntjes ontzorgd te worden. Jij kunt je volledig richten op je rol van gastheer of gastvrouw, wij zorgen ervoor dat niemand iets tekortkomt. Bovendien is er nog een ander groot pluspunt: achteraf geen gesjouw met servies en de afwas, wij komen alles weer bij je thuis ophalen.

Catering op maat

Peter is een echte wijn- en bierkenner, met daarnaast uitgebreide kennis van smaakvolle hapjes. Er vindt altijd eerst een overleg plaats over wat je verwachtingen zijn van de catering. Peter maakt een voorstel, natuurlijk helemaal naar jouw smaak en wensen. De wijnkeuze is daarbij belangrijk, indien gewenst kun je het een en ander komen proeven bij Chez Pierre. Jullie nemen de hapjes door en de planning, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Organisatiestress behoort voortaan tot de verleden tijd.

Wil je een feest thuis laten verzorgen? Kies dan voor catering van Chez Pierre.
Neem contact op voor de mogelijkheden.

Neem contact op

Back To Top