skip to Main Content

Arrangement

Chez Pierre is meer dan alleen wijn en tapas. Wij maken het graag iedereen naar hun zin. Heb je dus iets te vieren of ben je op zoek naar een bijzonder uitje? Neem dan contact op, er is heel veel mogelijk!

Contact

Bijzondere smaken ervaren

Peter deelt graag zijn kennis van lekkere dranken en spijzen. Hij is dan ook op zijn best als hij hierover mag vertellen en jou de bijzondere smaken mag laten ervaren. In de vorm van een wijnproeverij, bierproeverij of tapasproeverij, neemt hij je mee op reis en vertelt hij honderduit over de heerlijke gerechten en dranken. Het mooie is: jij mag ondertussen alles proeven.

Gezellig terras en sfeervolle lounge

Niets kan zo lekker en dorstlessend zijn op een warme zomerdag dan een koud biertje. Ons gezellige terras leent er zich perfect voor. Zit het weer niet mee? Dan voel jij je al snel thuis in de warme sfeer van de lounge. Kies voor een volle Bordeaux of frisse Chardonnay met wat smaakvolle tapas erbij en genieten maar! Wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Vul dan het contactformulier in en je hoort snel van ons.

Wijn- en bierproeverijen

Wijnen uit alle uithoeken van de wereld worden door Peter geïmporteerd, dus je kunt er zeker van zijn dat je iets bijzonders krijgt geserveerd. Ben je meer een liefhebber van Bok, Blond, IPA, Leffe of op vat gerijpte speciaalbieren? Kies dan voor de bierproeverij. Peter vertelt er vol passie over.

Wij verzorgen het!

Bij Chez Pierre zetten we graag een stapje extra om er voor iedereen een fantastisch arrangement van te maken, waar nog lang over nagepraat zal worden. Van intiem feestje in relaxte loungesfeer tot een complete bruiloft, wij verzorgen het! De gehele ruimte, inclusief gezellig terras, is af te huren.

Neem contact op

Back To Top